Polityka Prywatności



Odwiedzając nasz sklep internetowy patpong.pl możesz czuć się pewnie i bezpiecznie.

Naszym klientom gwarantujemy całkowitą anonimowość. Zakupy w naszym sklepie to tajemnica , o której nikt się nie dowie.

Zależy nam aby Twoje zakupy były czystą i maksymalnie prywatną przyjemnością.


Zapewniamy 100% dyskrecji.

 

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

1.  Dane osobowe, które podajesz ( imię i nazwisko, adres, telefon, adres e-mail)  niezbędne są nam tylko do prawidłowej realizacji zamówienia i nie zostaną udostępnione osobom trzecim. Pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.


2. Każdy użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informację o sobie:

a) Jeżeli dokonasz rejestracji w naszym sklepie, masz prawo do wglądu danych, jak również zmieniania ich i poprawiania zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.  Rejestracja jest dobrowolna a Twoje dane przechowywane są w bazie danych klientów w celu ułatwienia kolejnych zakupów.

b) Twoje dane mogą zostać wykorzystane do informowania Cię o nowościach i promocjach w naszym sklepie. Aby skorzystać zrezygnowac z tej opcji należy wypisać się z Newslettera. 


3.  Każdy użytkownik ma prawo do usunięcia swoich danych osobowych z bazy danych klientów.


4.  Sklep dokłada wszelkich starań aby Twoje dane były odpowiednio chronione przed działaniami osób trzecich. Stosujemy wszelkie niezbędne zabezpieczenia serwerów, połączeń i Witryny w celu ochrony Twoich danych. Wszystkie połączenia związane z wykonywaniem przez Ciebie płatności elektronicznych, w przypadku wyboru takiej opcji, będą następować za pośrednictwem bezpiecznego szyfrowanego połączenia. 


5. Nie przechowujemy również danych poufnych, jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.


6. Po zrealizowaniu i wysyłce zakupionego towaru, sklep w ramach sprawdzenia jakości świadczonych usług jest zobowiązany przesłać Kupującemu na adres poczty elektronicznej zaproszenie do wypełnienia ankiety w celu zbadania jego opinii o przeprowadzonej transakcji. Kupujący jest uprawniony, jednak nie zobowiązany do jej wypełnienia.

7. Cookies

Na dysku komputera użytkownika mogą zostać zapisane pliki Cookies, w których znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisów internetowych, w szczególności tych wymagających autoryzacji.

Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika.

Pliki cookies przechowujemy na komputerach użytkowników przede wszystkim w celu lepszego dopasowania serwisów do potrzeb użytkowników, utrzymania sesji użytkownika, tworzenia statystyk oglądalności oraz tworzenia ankiet internetowych i zabezpieczania ich przed wielokrotnym głosowaniem przez te same osoby.

Istnieje możliwość takiego skonfigurowania przeglądarki internetowej, która spowoduje, że całkowicie zostanie wyłączona możliwość przechowywania plików cookies na dysku twardym. Proszę jednak pamiętać, iż efektem takiej zmiany może być utrata możliwości korzystania z niektórych oferowanych przez nas usług.